vanaf79 Boek Nu
Les Sorbiers, hôtel sur la rive du fleuve

Domein

sur la rive du fleuve

Ga lager

Hosting

Hosting

Meer dan een hotel: een domein aan de oevers van de Boven-Maas, in het hart van de natuur. 32 kamers, zonder TV of telefoon, om beter te kunnen dromen, praten en lezen.

Restaurant

Restaurant En Face de l'Île

Restaurant "En Face de l'Île": cuisine d'artisan in nauw contact met de producenten van de regio. Het verhaal van de grond tot op het bord.

Seminars "au vert"

Seminars au vert

Kamers voor 10 tot 100 personen, perfect uitgerust en comfortabel. De soms verrassende activiteiten maken de werkmomenten onvergetelijk.

Gîte Maison Blanche

Gîte La Maison Blanche

Kamers, gemeenschappelijke ruimtes en een grote keuken. Deze grote gîte is geschikt voor groepen van 25 tot 51 personen. Info hier.

Hosting evenementen

Hosting evenementen

Buiten of binnen: privéfeesten, verjaardagen, huwelijken, congressen, concerten, enz.

Activiteiten

Activiteiten

Talrijke sportieve, culturele, recreatieve en educatieve activiteiten op de site en in de regio. Het Sorbiers team adviseert en begeleidt.

De restaurant En face de l'ïle

Het restaurant
En face de l'Île

Bosklassen

Bosklassen

Ontvangst van schoolgroepen, trainingen, zomerkampen en kindergroepen in een recentelijk gerenoveerd vriendelijk gebouw.

Androssart-eiland

Androssart-eiland

Dit eiland in de rivier, behoort ook tot domein van Les Sorbiers. Het is 6 hectaren groot en geklasseerd als Natura 2000, voor zijn opmerkelijke fauna en flora.

Lokale productie

Lokale productie

Geniet van en neem deel aan de transformatie van de producten die op de site worden geteeld en verbouwd: honing, moestuin, bieren, kruidenthee, specerijen.